IT-Mediair is een W&S bureau gespecialiseerd in bemiddeling van IT Professionals en bedrijven

Onze focus ligt daarbij op developers en specialisten in .NET, JAVA en PHP. Wij bouwen en onderhouden een netwerk van kandidaten en bedrijven door heel Nederland. Neem gerust contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00.

Eigenaar en .NET recruiter bijIT-Mediair

Pieter Tienstra

Recruitment Consultant .NET

Als Recruitment Consultant bij IT-Mediair breng ik .NET professionals en bedrijven samen. Ik beschik over een groot netwerk van .NET specialisten en interessante bedrijven door heel Nederland

  • Focus op .NET

Doordat ik mij alleen op .NET development richt kan ik mijn kwaliteit waarborgen. Daarnaast weet ik waar ik het over heb, wel zo prettig.

  • Discreet met je gegevens

Ik gooi NIET je CV over de schutting en kijk welk bedrijf interesse toont. Ik ga discreet met je gegevens om en alles gaat in goed overleg. Je gegevens zijn bij mij in vertrouwde handen. Klinkt logisch, echter gebeuren er in praktijk vaak andere dingen.

  • Persoonlijk

Ik werk alleen op mijn eigen markt, met als voordeel dat ik al het contact zelf onderhoudt, zowel met klant als kandidaat. Zo kunnen we snel schakelen, dit werkt lekker.

  • Succes

Ik ben succesvol in wat ik doe en hier haal ik veel energie uit. Dit bewerkstellig ik met name door bovenstaande punten. Zie ook mijn aanbevelingen van bedrijven en kandidaten.

Niek Witsenboer

Recruitment Consultant PHP

Samen kijken naar een mooie stap in je IT-carrière? Of zoek je de juiste kandidaat voor je organisatie? Dagelijks spreek ik met PHP kandidaten en sta ik in contact met bedrijven. Ik ga graag met je in gesprek!

  • Behulpzaam

Ik help je graag bij het vinden van een passende baan die past bij je wensen en ambities. Ik haal er veel energie uit om naar boven te krijgen wat jij nu echt wilt. Jouw baan is mijn werk!

  • Eerlijk

Van mij hoef je geen vage vacatureteksten te verwachten zonder benoeming van de bedrijfsnaam. Ik speel alles eerlijk en transparant. Zo krijgen we nooit scheve gezichten of een vervelend gevoel, dan verkoop ik je liever een “nee”.

  • Bereikbaarheid

Als je overdag geen tijd hebt voor telefonisch contact kun je me gerust bellen in de avonduren. Je kan mij altijd bellen. 

  • Doortastend

Ik voeg de daad bij mijn woord, ik doe wat ik zeg en afspraak is afspraak. Ik zal er alles aan doen om jou te helpen bij het vinden van je nieuwe baan!

IT-Mediair_De Pijp

Contactgegevens

IT-Mediair
Boterdiep 69-1 (de Pijp)
9712 LK Groningen
KvK 55807143