IT-Mediair is een W&S bureau gespecialiseerd in bemiddeling van IT Professionals en bedrijven

Onze focus ligt daarbij op developers en specialisten in .NET, JAVA en PHP. Wij bouwen en onderhouden een netwerk van kandidaten en bedrijven door heel Nederland. Neem gerust contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 08:00 tot 21:00.

Contactgegevens

IT-Mediair

Herestraat 106
9711LM Groningen

KvK 55807143

Eigenaar en .NET recruiter bijIT-Mediair

Pieter Tienstra

Recruitment Consultant .NET

Als Recruitment Consultant bij IT-Mediair breng ik .NET professionals en bedrijven samen. Ik beschik over een groot netwerk van .NET specialisten en interessante bedrijven door heel Nederland

 • Focus op .NET

Doordat ik mij alleen op .NET development richt kan ik mijn kwaliteit waarborgen. Daarnaast weet ik waar ik het over heb, wel zo prettig.

 • Discreet met je gegevens

Ik gooi NIET je CV over de schutting en kijk welk bedrijf interesse toont. Ik ga discreet met je gegevens om en alles gaat in goed overleg. Je gegevens zijn bij mij in vertrouwde handen. Klinkt logisch, echter gebeuren er in praktijk vaak andere dingen.

 • Persoonlijk

Ik werk alleen op mijn eigen markt, met als voordeel dat ik al het contact zelf onderhoudt, zowel met klant als kandidaat. Zo kunnen we snel schakelen, dit werkt lekker.

 • Succes

Ik ben succesvol in wat ik doe en hier haal ik veel energie uit. Dit bewerkstellig ik met name door bovenstaande punten. Zie ook mijn aanbevelingen van bedrijven en kandidaten.

Niek Witsenboer

Recruitment Consultant PHP

Samen kijken naar een mooie stap in je IT-carrière? Of zoek je de juiste kandidaat voor je organisatie? Dagelijks spreek ik met PHP kandidaten en sta ik in contact met bedrijven. Ik ga graag met je in gesprek!

 • Behulpzaam

Ik help je graag bij het vinden van een passende baan die past bij je wensen en ambities. Ik haal er veel energie uit om naar boven te krijgen wat jij nu echt wilt. Jouw baan is mijn werk!

 • Eerlijk

Van mij hoef je geen vage vacatureteksten te verwachten zonder benoeming van de bedrijfsnaam. Ik speel alles eerlijk en transparant. Zo krijgen we nooit scheve gezichten of een vervelend gevoel, dan verkoop ik je liever een “nee”.

 • Bereikbaarheid

Als je overdag geen tijd hebt voor telefonisch contact kun je me gerust bellen in de avonduren. Je kan mij altijd bellen. 

 • Doortastend

Ik voeg de daad bij mijn woord, ik doe wat ik zeg en afspraak is afspraak. Ik zal er alles aan doen om jou te helpen bij het vinden van je nieuwe baan!

Jaap Menting

Recruitment Consultant

Als recruitment consultant zorg ik voor de beste match tussen developers en bedrijven. Ik beschik over een groot netwerk van developers en bedrijven waar ik dagelijks mee in gesprek ben. Laten we eens in gesprek gaan!

 • Dé match

Als ik voor je aan het werk ga richt ik mij volledig op het vinden van dé beste match! Dit betekent dat developers via mij in gesprek komen met bedrijven die aansluiten bij hun specifieke wensen. Voor bedrijven regel ik de juiste persoon op de juiste plaats! 

 • Ik neem je mee

Ik neem je mee in wat ik voor je ga doen. Dit betekent voor jou dat je samenwerkt met iemand die eerlijk te werk gaat en niet stopt voordat jij helemaal tevreden bent. Ik ken de markt en ben op de hoogte van de ontwikkelingen, ik neem je hier graag in mee!

 • Weet me te vinden

Mijn contactgegevens zijn openbaar, maak hier vooral gebruik van! Kan een vraag even niet wachten, stel deze dan gerust. Dit kan ook buiten kantoortijden. 

 • Mijn doel

Ik kom graag met bedrijven en kandidaten in contact om te sparren over mogelijkheden. Mijn doel: kandidaten verder helpen in hun carrière en bedrijven positief verrassen met het werk dat ik doe.