Pieter heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hij is professioneel en een goede gesprekspartner. Hij gaf mij alle tijd om rustig mijn keuzes te bekijken.

In tegenstelling tot de vele recruiters die je doodgooien met beloftes voor hun eigen gewin is Pieter daarin anders. Hij kijkt echt naar de plek waar je terecht komt, en of dat ook past bij jou als persoon.

.NET software developer

Hij luisterde goed naar mijn wensen qua werk en zocht daarbij bedrijven die bij me zouden kunnen passen. Pieter is iemand die oprecht geïnteresseerd is.

.NET software developer

Ik vond een luisterend oor en een meedenkend persoon. Hij is oprecht geïnteresseerd en heeft geholpen bij het opnieuw leren solliciteren, gesprekken voeren en het verbeteren van mijn CV.

.NET Developer / Trainer

Niet op zoek naar een snel succes om maar gauw iemand ergens onder te brengen, maar echt op zoek naar de juiste werkgever voor je en omgekeerd voor de werkgever ook de juiste kandidaat.

Application develoiper

Uitstekend geholpen en begeleid bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Zijn persoonlijke aanpak sprak mij erg aan en heeft geleid tot een nieuwe baan waarin ik mij helemaal thuis voel.

Senior System engineer

Dankzij Pieter een mooie uitdaging gevonden bij Kodision b.v. in Arnhem.

.NET developer

Erg positief. Er is goed meegedacht door Pieter en zo ben ik bij een leuk bedrijf terecht gekomen.

DevOPs .NET software developer