Pieter heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hij is professioneel en een goede gesprekspartner. Hij gaf mij alle tijd om rustig mijn keuzes te bekijken.

Dit is duidelijk iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt; een plezier om mee te werken.

Pieter heeft blijk gegeven een goede kennis te hebben van de mogelijkheden voor een .NET ontwikkelaar en heeft hierin kordaat en duidelijk als intermediair opgetreden.

DevOPs .NET software developer

Pieter was tijdens het sollicitatie proces zeer betrokken, vriendelijk en professioneel. Daarom beveel ik Pieter zeer zeker aan!

Ik vond hem persoonlijk betrokken bij mijn sollicitatie en kwam hij op mij over als een oprecht persoon en niet de zoveelste recruiter.

software architect / lead developer

Pieter heeft mij zeer snel en goed geholpen. Hij is erg sterk in communicatie wat uiteraard erg prettig is!

Binnen no time had ik een nieuwe werkgever. Ben dan ook zeer tevreden over IT-mediair! Daarnaast kreeg ik goed advies en werd ik proactief geïnformeerd voorafgaand aan de sollicitatie.

In tegenstelling tot de vele recruiters die je doodgooien met beloftes voor hun eigen gewin is Pieter daarin anders. Hij kijkt echt naar de plek waar je terecht komt, en of dat ook past bij jou als persoon.

.NET software developer