Pieter heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hij is professioneel en een goede gesprekspartner. Hij gaf mij alle tijd om rustig mijn keuzes te bekijken.

Pieter verstaat zijn vak, luistert naar je, houdt rekening met je wensen en toont oprechte interesse in je. Daardoor wist hij een uitstekende match voor mij te maken.

Pieter heeft mij enorm geholpen bij het vinden van een nieuwe baan, goede communicatie, accurate info en terugkoppeling.

Pieter is plezierig in de omgang en hanteert een fijne no bullshit aanpak. Binnen een paar week had ik een contract getekend bij een leuke nieuwe werkgever.

.NET developer

Dit is duidelijk iemand die van zijn hobby zijn beroep heeft gemaakt; een plezier om mee te werken.

Pieter heeft blijk gegeven een goede kennis te hebben van de mogelijkheden voor een .NET ontwikkelaar en heeft hierin kordaat en duidelijk als intermediair opgetreden.

DevOPs .NET software developer

Pieter was tijdens het sollicitatie proces zeer betrokken, vriendelijk en professioneel. Daarom beveel ik Pieter zeer zeker aan!

Ik vond hem persoonlijk betrokken bij mijn sollicitatie en kwam hij op mij over als een oprecht persoon en niet de zoveelste recruiter.

software architect / lead developer