Pieter heeft me uitstekend geholpen bij het vinden van mijn nieuwe baan. Hij is professioneel en een goede gesprekspartner. Hij gaf mij alle tijd om rustig mijn keuzes te bekijken.

Ik vond hem persoonlijk betrokken bij mijn sollicitatie en kwam hij op mij over als een oprecht persoon en niet de zoveelste recruiter.

software architect / lead developer

Pieter heeft mij zeer snel en goed geholpen. Hij is erg sterk in communicatie wat uiteraard erg prettig is!

Binnen no time had ik een nieuwe werkgever. Ben dan ook zeer tevreden over IT-mediair! Daarnaast kreeg ik goed advies en werd ik proactief geïnformeerd voorafgaand aan de sollicitatie.

In tegenstelling tot de vele recruiters die je doodgooien met beloftes voor hun eigen gewin is Pieter daarin anders. Hij kijkt echt naar de plek waar je terecht komt, en of dat ook past bij jou als persoon.

.NET software developer

Hij luisterde goed naar mijn wensen qua werk en zocht daarbij bedrijven die bij me zouden kunnen passen. Pieter is iemand die oprecht geïnteresseerd is.

.NET software developer

Ik vond een luisterend oor en een meedenkend persoon. Hij is oprecht geïnteresseerd en heeft geholpen bij het opnieuw leren solliciteren, gesprekken voeren en het verbeteren van mijn CV.

.NET Developer / Trainer

Niet op zoek naar een snel succes om maar gauw iemand ergens onder te brengen, maar echt op zoek naar de juiste werkgever voor je en omgekeerd voor de werkgever ook de juiste kandidaat.

Application develoiper