Op zoek naar een developer?

Door ons grote netwerk en jarenlange ervaring in IT recruitment kunnen wij de geschikte kandidaat voor uw organisatie zoeken.

IT-Mediair begeleidt en bewaakt het proces van begin tot eind. We maken heldere afspraken, vanaf het eerste contact tot en met de ondertekening van het contract. IT-Mediair praat dagelijks met IT Professionals, vakmensen die hun carrière een wending willen geven. Zij beschikken mogelijk over de specifieke kennis en ervaring waar u naar op zoek bent.

Zoekt u de juiste IT-professional voor uw organisatie? IT-Mediair vindt hem!

Nadat we een duidelijk beeld hebben van de organisatie en wat u van kandidaten verwacht, selecteren wij de specialist. Daarna bekijken we samen of dit een goede match is. Dit doen we voor junior-, medior- en seniorposities. IT-Mediair werkt volgens het principe no cure no pay.

  • No cure no pay.
    Geen dure voorinvesteringen of advertentie kosten die misschien niets gaan opleveren. U betaalt ons pas wanneer er daadwerkelijk succes is geboekt. Altijd het proberen waard dus!
  • Groot netwerk met interessante kandidaten
    Dagelijks zijn wij in contact met kandidaten bij u in de buurt. Goede developers solliciteren niet vaak zelf. Wij weten wie er op dit moment ergens geïnteresseerd in is.
  • Focus op .NET, Java en PHP developers
    Door expertise in een bepaalde taal of een specifiek platform kunnen we kwaliteit leveren. We weten waar we het over hebben, wel zo prettig.

Onze bemiddeling werkt als volgt:

1. De kennismaking

In deze fase stellen we samen het profiel van de gewenste kandidaat op wat betreft competenties, persoonlijkheidskenmerken, opleidingen en ervaring. Daarnaast kijken we naar het bedrijf, de sfeer en het team waarin de kandidaat zal gaan werken. Vervolgens bespreken we de voorwaarden en leggen deze vast.

2. De zoektocht

\Wij gaan voor u op zoek! Binnen ons netwerk vinden, selecteren en enthousiasmeren wij geschikte kandidaten. We interviewen hen en wanneer we denken dat dit een goede match kan opleveren, stellen we de kandidaten aan u voor.  U ontvangt het CV en een gespreksverslag met de motivatie van de geselecteerde kandidaat.

3. Afronding

Wij houden u en de kandidaat gedurende het gehele proces nauw op de hoogte tot en met de contractondertekening. Uiteraard zullen we ook hierna contact houden om onze kwaliteit te waarborgen.

Op zoek naar de geschikte kandidaat?

Mogen wij u helpen uw vacature in te vullen? Stuur dan uw functieomschrijving(en) toe middels de knop hieronder en wij nemen contact met u op. In dit contact maken wij een reële inschatting van de tijd en stellen we de investering vast. U betaalt uiteraard pas nadat we succes hebben!