IT-Mediair Consultancy

 Vanuit IT-Mediair Consultancy bieden wij verschillende (online) oplossingen. Door een creatieve en gevarieerde mix van developers, designers, art directors, (online) marketeers en projectmanagers kunnen wij u helpen op verschillende manieren. Beter gevonden worden online of offline, een nieuwe website een mobile app of een compleet nieuwe huisstijl en marketingcampagne? Wij gaan graag de uitdaging aan. Vanuit de Pijp in Groningen werken wij met een grote groep ZZP-ers om verschillende projecten tot een succes te brengen.

Website

Voor grote of kleine bedrijven maken wij websites. Dit kan custom gebouwd worden of vrij standaard in WordPress.

  • Afhankelijk van wensen en budget altijd een goede oplossing.
  • Wij werken met de nieuwste technieken en zonder dure hosting of CMS abonnementen

(online) Marketing

Van het (her)schrijven van goede teksten voor uw website tot aan complete landelijke marketing campagnes zowel on- als offline, met onze specialisten op kantoor bedenken we pakkende acties en begeleiden de complete campagnes van begin tot een succesvol einde.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bel of loop gewoon eens binnen voor een kop koffie!

IT-Mediair Consultancy

Vanuit de Pijp in Groningen faciliteren wij complete oplossingen op het gebied van (online) marketing, applicaties en websites. Per vraagstuk stellen wij een team samen met professionals met de juiste kennis en ervaring om uw behoefte te voorzien. Dit kan zijn op het gebied van een nieuwe huisstijl, nieuwe website, app of (online) marketing campagne. Pieter Tienstra is uw aanspreek punt en de project manager om het proces soepel en duidelijk te laten verlopen. Afhankelijk van uw vraagstuk wordt een team samengesteld, we organiseren creatieve sessies om vanuit verschillende invalshoeken het beste naar boven te krijgen.