IT-Mediair brengt IT Professionals en bedrijven samen. In ons brede netwerk van specialisten en interessante bedrijven maken wij de perfecte match.

IT-Mediair is een bureau voor Werving & Selectie dat gespecialiseerd is in het bemiddelen tussen IT Professionals en bedrijven. Onze focus ligt daarbij op developers en specialisten in SAP, .NET, JAVA en PHP. Wij bouwen en onderhouden een netwerk van kandidaten en bedrijven door heel Nederland. Ben je op zoek naar een nieuwe collega? Of ben je je aan het oriënteren op een nieuwe baan? Neem dan vrijblijvend contact op, wij helpen je graag!

.NET

.NET Framework is het uitgebreide en consistente programmeermodel van Microsoft dat wordt gebruikt om toepassingen te maken en de mogelijkheid om een reeks bedrijfsprocessen te modelleren.

Front-end

Met HMTL & CSS kunnen webpagina’s worden gestructureerd en opgemaakt.
Met behulp van media queries kunnen responsive websites worden ontwikkeld. Een ontwikkeling die de laatste jaren steeds belangrijker wordt.

Mobile

Met HMTL & CSS kunnen webpagina’s worden gestructureerd en opgemaakt.
Met behulp van media queries kunnen responsive websites worden ontwikkeld. Een ontwikkeling die de laatste jaren steeds belangrijker wordt.

Java

Java wordt momenteel veel gebruikt voor de ontwikkeling van Android apps. Daarnaast kan het worden gebruikt voor het ontwikkelen van applicaties voor bijna alle bekende besturingssystemen.

PHP

PHP is een van de grootste scripttalen op het web, het wordt momenteel op meer dan 80% van de websites op het internet gebruikt.

Embedded / C / C++

C++ is ontworpen door Bjarne Stroustrup voor AT&T Labs, als verbetering van C. De naam is afkomstig van de programma-opdracht “C++”, wat betekent: verhoog de waarde van de variabele C met 1. Objective-C is een programmeertaal die een uitbreiding is van de programmeertaal C. Ze werd in de jaren 80 van de twintigste eeuw ontwikkeld door Brad J. Cox, en heeft qua syntaxis wel wat weg van Smalltalk

Staat jouw vakgebied hier niet tussen?

Neem dan contact op dan bekijken we de mogelijkheden. Wij werken ook samen met andere gespecialiseerde partijen en hebben dus altijd een antwoord.

085 0030112