Overzicht van alle .NET vacatures ​Friesland.

Friesland biedt in het noorden van Nederland een prima mogelijkheden wat IT betreft. In Friesland zijn meerdere bedrijven actief welke met .NET werken en dus ook .NET vacatures hebben Dit varieert van grote organisaties tot klieine(re) bedrijven. De meeste internet bedrijven zijn gevestigd in Leeuwarden en Drachten. Deze bedrijven hebben vaak .NET vacatures. Ze zijn dus op zoek naar goede .NET developers. IT-Mediair is gespecialiseerd op het gebied van .NET vacatures Friesland.

IT-Mediair heeft een groot netwerk met organisaties en brengt zo vraag en aanbod bij elkaar wat betreft developers en .NET vacatures.

Zit jouw droom- .NET vacature Friesland er niet tussen?

Ook hebben wij partners die niet direct de vacature willen publiceren. Wil jij dus als eerste weten wat er speelt op het gebied van .NET vacatures in Friesland? Neem dan contact op!

Vanuit IT-Mediair brengen wij de meest interessante .NET vacatures in en om Friesland voor jou in kaart. Solliciteer nu op de .NET vacatures die jou het meest aanspreken of neem contact op om mogelijkheden te bespreken. Wij zijn een begrip op recruitment gebied voor developers die open staan voor een stap in hen loopbaan.

.NET vacatures Friesland.

Wanneer je op zoek bent naar een baan op .NET gebied ben je bij IT-Mediair aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk met interessant potentiële werkgevers bij jou in de regio. Op basis van je wensen presenteren wij een aantal partijen met wie je kennis kan maken . Door jarenlange ervaring, focus op .NET en kennis over onze klanten kunnen we op basis van jouw ambities de meest passende mogelijkheden verzamelen.

Sollicitatiegesprekken

Wij nemen alle randactiviteiten rondom jouw kennismaking uit handen. Wat kan je van on verwachten:

 • Wij plannen de gesprekken op momenten dat het jou uitkomt.
 • Je krijgt altijd een volledige afspraak bevestiging met alle nodige informatie.
 • Je gaat goed voorbereid op gesprek, wij kennen onze klanten.

Salaris voor een .NET Developer in Friesland

Wanneer je als schoolverlater start als bijvoorbeeld junior .NET developer in Friesland kan je rekenen op een salaris van ongeveer € 2.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. Heb je een aantal jaren ervaring als .NET developer en heb je een medior functie dan zit je over het algemeen tussen de € 2.500,- en € 3.500,- wanneer je een senior rol hebt kan het salaris oplopen tot wel € 4.000,- en in sommige gevallen zelfs hoger. Als software architect of lead developer zit je vaak ook boven de € 4.000,-

Doorgroeien in .NET

Wanneer je als junior – medior of senior developer wilt doorgroeien zijn er meerdere mogelijkheden. De meeste werkgevers bieden mogelijkheden tot opleidingen en certificeringen te behalen, daarnaast leer je natuurlijk veel in de praktijk. Je kan vanuit een medior tot senior positie doorgroeien in een rol als lead developer, software architect of consultant. Wil je mee informatie over de mogelijkheden of tips hoe je dit kan bereiken? Neem dan contact op.

Onze laatste .NET vacatures in Friesland

 • .NET Developer

  Appmachine
  Leeuwarden
  • Medior
  • 7 jaar ago

Contactpersoon regio Friesland:

Pieter Tienstra

Pieter heeft jarenlange ervaring in noord Nederland met als specialisatie .NET development. Hij weet welke mogelijkheden hier in het noorden te vinden zijn, welke bedrijven er met de nieuwste technieken werken en wat er op dit moment speelt in in de markt. Ga eens vrijblijvend in gesprek om de opties te bekijken die Friesland en omstreken te bieden heeft. Door het grote netwerk kan hij je perfect advies op maat leveren. Neem gerust contact op!