IT-Mediair brengt voor jou de leukste vacatures in kaart.

Of je nu op korte termijn een nieuwe baan zoekt, je aan het oriënteren bent op nieuwe mogelijkheden of simpelweg nieuwsgierig bent hoe het er bij andere werkgevers aan toe gaat. IT-Mediair gaat graag met je in gesprek! Wanneer je je gegevens achterlaat nemen we contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen.

Wij praten dagelijks met bedrijven, ook die bij jou in de buurt.

Bedrijven die werken met de nieuwste technologieën. Ons oog is steeds gericht op markttrends en daardoor weten we wat er speelt. We kennen jouw toekomstige werkgevers door en door. Weten wat de mogelijkheden zijn en wat ze belangrijk vinden. Zo kan jij goed voorbereid op gesprek!
​Wil je deel uitmaken van ons netwerk?

  • Groot netwerk met interessante werkgevers en kandidaten
    Dagelijks zijn wij in contact met bedrijven en kandidaten bij jou in de buurt. Wij weten precies wat er speelt.
  • Focus op .NET, Java en PHP
    Door focus op een bepaalde taal of platform weten wij de  kwaliteit waarborgen. Daarnaast weten we waar we het over hebben, wel zo prettig.
  • Decreet met je gegevens.
    Wij gooien niet je CV over de schutting en kijken welk bedrijven interesse tonen. We gaan discreet met je gegevens om en alles gaat in goed overleg. Klinkt logisch, echter gebeuren er in praktijk vaak andere dingen.

Onze bemiddeling werkt als volgt:

1. De kennismaking

We brengen je wensen en behoeften in kaart, we kijken wat je precies zoekt in een nieuwe functie en we peilen wat je verwacht van het team waarin je wilt werken.

2. De zoektocht

We zoeken in ons netwerk naar geschikte bedrijven en passende functies. Je krijgt een aantal passende mogelijkheden en kiest hier een paar van uit. Samen plannen we dan de gesprekken met je nieuwe werkgever.

3. Afronding

Wij houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Als je op je nieuwe werkplek zit, blijven we ook in contact om te horen of alles goed verloopt.

Eens in gesprek over jouw loopbaan?

We vertellen je graag wat er mogelijk is bij jou in de buurt. Dichter bij huis werken? Een mooie stap in salaris of wil je werken met de nieuwste technieken? Neem contact op en bekijk vrijblijvend de mogelijkheden.